Sugeng Rawuh YTS

Luwih saka telung dekade, "kualitas ing ndhuwur kabeh" mesthi wis dilatih ing pikirane karyawan.
Sinau Luwih Luwih
  • Manufacturer

    Pabrikan

    YTS duwe luwih saka 300 karyawan, kalebu perancang profesional, insinyur. Kita duwe kemampuan kanggo nyipta bagean lan produk anyar kanggo nyedhiyakake produk paling apik kanggo para pelanggan.
  • Intention creation

    Niyat gawe

    Supaya luwih kompetitif, YTS entuk Pabrik Sikat Beijing lan merek "Tembok Agung" ing 2016. Ing akuisisi iki, YTS nggawe kemajuan signifikan liyane ora mung ing proses manufaktur nanging uga pangsa pasar domestik.
  • Excellent quality

    Kualitas apik banget

    Sawise pirang-pirang taun praktek, sistem manajemen mutu GB / T 19001-2016 / ISO9001: 2015, sistem lingkungan GB / T 24001-2016 / ISO140001: 2015 wis digawe lan wis lulus sertifikasi industri sing ditampa sacara internasional WCA lan SQP.

Babagan Kita

Wiwit YTS diwiwiti ing lokakarya kulawarga khas ing Baoding, Hebei ing taun 1990, mula wis diamati gaya manajemen "Kualitas ing ndhuwur kabeh". Wiwitane, bisnis utama YTS yaiku adol bulu rebus, lan banjur dadi siji-sijine pemasok Pabrik Sikat Beijing.

 

Ing taun 2005, pangenalan teknologi lan mesin ngidini YTS ngembangake usahane kanggo ngecet area kuas. Ing taun sing padha, YTS ngedegake kantor pusat - pabrikan ing Taman Industri Qingyuan, wilayah pinggiran Baoding, Hebei. Dununge udakara 700.000 kaki persegi, dibentuk dening tanduran brily sing digodhog, tanduran nggambar filamen, departemen nggawe gagang, nggawe sikat…

  • aboutimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg
zhnwghsuimg